Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

4. juni 2020
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Distanceledelse en del af ”new normal”

Coronakrisen har fået ledere til at gentænke sig selv og finde nye værktøjer frem for at holde humør og arbejdsmoral oppe hos sine medarbejdere i en usædvanlig svær tid. Vi er nu på vej tilbage mod noget, der minder om ”back to normal”, men pludselig står vi med en "new normal".  Arbejdsgange er ændret og kompleksiteten i vores omgivelser og opgaver forøget.

Derfor skal vi også forholde os til, hvordan vi skaber rammer og sætter retning, koordinerer ressourcer og sikrer fremdrift - også på distancen. Samtidig skal vi tilbage på strategi-sporet, så vi kan udvikle os videre mod virksomhedens mål i den nye kontekst.

Ledelsesrådgiver og CEO i Udviklingspilot, Rasmus Borup Kristiansen vil give dig input til at forstå psykologien under og efter en krise. Du får indblik i, hvad det kræver ledelsesmæssigt at få individ og team til at bevare trivslen og holde fremdrift på opgaverne, så I sammen kan skabe det bedst mulige udgangspunkt for at komme styrket ind i en ”new normal”.

Webinaret giver dig indsigt i:

 • Hvordan dine medarbejdere/kolleger påvirkes af krisen - Psykologien under og efter en krise
 •  Hvad krisen betyder for jeres vilkår og opgaver
 • Distanceledelse – lederens rolle i en ”new normal”
  • 4 nye områder du skal excellere på
 • Hvordan du skaber mening og sammenhæng i dit team mod den fremtidige strategi

Webinaret er særligt relevant for dig med ledelsesansvar. Fx personaleledere, ejerledere, HR-chefer, CEO, administrationschefer og linjechefer.

Dagens oplægsholder
Rasmus Borup Kristiansen har siden 2017 arbejdet som HR- og ledelseskonsulent først i bankverdenen og siden i konsulentvirksomhed. Siden 2019 har Rasmus ejet virksomheden Udviklingspilot, hvor han, gennem kurser, foredrag og procesfacilitering, hjælper ledere og medarbejdere med at udvikle deres virksomheder og skabe sammenhængende teams, der formår at løfte morgendagens strategiske fokus.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage link og vejledning til, hvordan du logger på.

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510