Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

2. december 2020
kl. 14:00 - 17:00

LegalUp - Juridisk rådgivning

Kristin Assaad fra LegalUp sidder klar til at rådgive omkring opstart af selskab, kontrakter og aftaler, GDPR og generel erhvervsjuridisk rådgivning.

Kristins ekspertise er særlig interessant for dig, der har fået en idé og søger sparring på, hvilke juridiske områder der er særligt relevante at være opmærksomme på. Rådgivningen er også relevant for iværksættere, som har brug for sparring omkring diverse aftaler og kontrakter med partnere, samarbejdspartnere og lign. eller direktørkontrakter, ejeraftaler, ansættelseskontrakter mv.

Dagens rådgiver

Kristin Assaad er uddannet erhvervsjurist med flere års erfaring med rådgivning af iværksættere. Hun står blandt andet bag Iværksætterretshjælpen, som i dag har afdelinger i Aalborg og København. Kristin står desuden bag virksomheden LegalUp, som henvender sig til iværksættere, små og mellemstore virksomheder. LegalUp er specialiseret i erhvervsjuridisk rådgivning og opgaveløsning, herunder selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse, GDPR, ansættelsesret mv.

Rådgivningen foregår digitalt.

Tilmeld dig ved at sende dit navn og telefonnummer i en mail til: krni@aalborg.dk
OBS sidste tilmeldingsfrist er onsdag kl. 12

Du vil blive tildelt et tidsrum mellem kl. 14-17, hvori du bliver ringet op af dagens specialist.

Husk at du kan få gratis, digital rådgivning hver onsdag kl. 14-17. Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Events

 • 18. juni 2024
  Få styr på virksomhedsformer og ejeraftaler
  Virksomhedsformer og ejeraftaler. Det er vigtige emner, som er yderst relevante for iværksættere, der er i gang med at træde...
 • 19. juni 2024
  Redmark - Revisor
  Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive om...
 • 25. juni 2024
  Tekstforfatterens tips: Lær at skrive, så fuglene synger
  Har du brug for en håndfuld solide tips til, hvordan du hurtigt kan blive skarpere på at skrive, så folk...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510