Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

2. december 2020
kl. 14:00 - 17:00

LegalUp - Juridisk rådgivning

Kristin Assaad fra LegalUp sidder klar til at rådgive omkring opstart af selskab, kontrakter og aftaler, GDPR og generel erhvervsjuridisk rådgivning.

Kristins ekspertise er særlig interessant for dig, der har fået en idé og søger sparring på, hvilke juridiske områder der er særligt relevante at være opmærksomme på. Rådgivningen er også relevant for iværksættere, som har brug for sparring omkring diverse aftaler og kontrakter med partnere, samarbejdspartnere og lign. eller direktørkontrakter, ejeraftaler, ansættelseskontrakter mv.

Dagens rådgiver

Kristin Assaad er uddannet erhvervsjurist med flere års erfaring med rådgivning af iværksættere. Hun står blandt andet bag Iværksætterretshjælpen, som i dag har afdelinger i Aalborg og København. Kristin står desuden bag virksomheden LegalUp, som henvender sig til iværksættere, små og mellemstore virksomheder. LegalUp er specialiseret i erhvervsjuridisk rådgivning og opgaveløsning, herunder selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse, GDPR, ansættelsesret mv.

Rådgivningen foregår digitalt.

Tilmeld dig ved at sende dit navn og telefonnummer i en mail til: krni@aalborg.dk
OBS sidste tilmeldingsfrist er onsdag kl. 12

Du vil blive tildelt et tidsrum mellem kl. 14-17, hvori du bliver ringet op af dagens specialist.

Husk at du kan få gratis, digital rådgivning hver onsdag kl. 14-17. Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510