Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

8. september 2020
kl. 15:15 - 17:00

Lediges muligheder for iværksætteri

Har du en god forretningsidé? Og er du ledig? Hvis du drømmer om, at din kommende arbejdsgiver er dig selv, så kom og hør om dine muligheder for at kickstarte din iværksætterdrøm - selvom du er ledig, på dagpenge eller kontanthjælp.

Du bliver klogere på dine muligheder, når du bliver præsenteret for to spændende kurser eller forløb, som kan hjælpe dig tættere på at realisere din drøm om selvstændig virksomhed.

Dagens oplægsholdere
Janni Rahbæk er sparringspartner og oplægsholder på ’Iværksætteruddannelsen’, som giver deltagerne de vigtigste værktøjer og metoder til at kunne håndtere hverdagen som selvstændig. Jannis primære indsatsområder er at hjælpe med at udvikle idéer, strukturere og skabe handling med fokus på at gøre virksomheden rentabel.

Anders Nørgård er projektleder og vækstguide på Innovativ Vækst, som er et intenst udviklingsforløb, der giver dig adgang til forretningsmæssig sparring, midler til køb af rådgivning og støtte og adgang til mulige investorer.

Er det relevant for mig?
Oplægget er relevant for alle typer af ledige, som drømmer om at blive selvstændig og starte virksomhed – lige meget om du er nyuddannet akademiker på dagpenge eller langtidsledig på kontanthjælp.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har derfor begrænset antal pladser til oplæg. Tilmeld dig med det samme for at sikre dig en plads.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510