Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

28. september 2022
kl. 14:00 - 17:00

Kvist & Jensen - Revisor

Michael B. Madsen er statsautoriseret revisor og partner i virksomheden Kvist & Jensen. Michaels arbejdsområde er primært revision og regnskab og hans klienter er de små og mellemstore virksomheder. Michael har stor erfaring med iværksættere i opstartsfasen og kan derfor rådgive dig om, hvorvidt du skal etablere dig som enkeltmandsvirksomhed eller selskab m.v. Michael kan også rådgive om fokuspunkter i opstartsfasen som likviditet og offentlige pligter. Michael kan især rådgive dig, der er klar til at springe ud som iværksætter.

Dagens rådgiver

Michael B. Madsen er uddannet statsautoriseret revisor og blev partner i Kvist & Jensen, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab den 1. april 2022. Bortset fra en kort tur hos PwC har Michael siden været hos Kvist & Jensen og været en del af den vækstrejse, de har været på de seneste mange år. Hos Kvist & Jensen er fokus på mennesket samt at komme tæt på kunderne. Der er ca. 200 medarbejdere i Kvist & Jensen fordelt på 7 kontorer Fra Århus i syd til Aalborg i nord.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510