Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

9. maj 2023
kl. 15:15 - 17:00

Fra 5 til 60 mio. i online omsætning – lær fra de erfarne med Kristoffer Glerup

Kom med og lær fra en af de helt tunge drenge i det nordjyske iværksættermiljø, når Kristoffer Glerup, som nok bedst er kendt som Mr. SACKit, deler ud af sine erfaringer med livet som iværksætter - på godt og ondt.

Hør hvordan Kristoffer gennem sine 28 år som selvstændig og iværksætter har skiftet branche ad flere omgange, når huller i markedet viste sig og muligheder opstod. Og hør hvorfor han mener, at online salg er en af kerneområderne i de fleste virksomheder.

Du får indblik i, hvordan Kristoffer har vækstet en virksomhed fra under 5 millioner til 60 millioner i online omsætning på under 3 år. På denne rejse, har han ofte stødt på udfordringer og tvivl, hvor han ville ønske, at han havde mulighed for at kontakte en som havde været på en lignende rejse - derfor vælger han nu at tilbyde sine erfaringer, viden, kompetencer og ikke mindst “lærepenge” til andre virksomheder.

Til oplægget kan du forvente at få Kristoffer Glerups ærlige observationer og erfaringer fra livet som selvstændig, som du kan bruge i din hverdag og arbejdsliv. Derudover vil Kristoffer inspirere dig med nye ideer og værktøjer, som kan hjælpe dig med at vækste din online omsætning.

Dagens oplægsholder

Kristoffer Glerup har været selvstændig gennem de sidste 28 år, hvor han har opbygget flere forskellige forretninger inden for vidt forskellige brancher. Du kender nok bedst Kristoffer fra livsstilsfirmaet SACKit, som han trådte ud af ved indgangen til 2023. Derudover har han tidligere opbygget forretninger som Prispresseren og Krudtkongen. Nu er Kristoffer Glerup konsulent inden for online salg med sit firma MAyBEit.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510