Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

10. maj 2023
kl. 14:00 - 17:00

Kong Gulerod - Website og webshops

Mikkel Johannsen fra reklamebureauet Kong Gulerod arbejder med web- og systemudvikling, herunder udvikling af websites og webshops - bl.a. i Umbraco, men også skræddersyede løsninger udviklet i Microsoft open-source teknologier.

Mikkel kan derfor rådgive om etablering og drift af alt fra et simpelt website til en større, kompleks webshop-løsning.

Mikkel Johannsens ekspertise er særligt relevant for dig, der har spørgsmål og udfordringer, som du søger konkret, teknisk sparring på. Mikkel sidder klar til at rådgive dig og kommer gerne med konkrete løsninger.

Om Kong Gulerod Reklamebureau

Kong Gulerod Reklamebureau er et bureau specialiseret i grafiske såvel som tekniske løsninger. Herunder logodesigns, visuelle identiteter, websites, webshops og større, unikke webplatforme og webkoncepter. Kong Gulerod arbejder med en bred vifte af kunder i mange forskellige størrelser og brancher.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510