Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

8. december 2020
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Håndtér konflikter i din start-up

Når du starter virksomhed, bruger du masser af fokus og energi på dit nye og spændende projekt – præcis som du skal. Risikoen er dog, at vi kan få skyklapper på og ikke opdage tegnene på, at en fatal konflikt er under opsejling – eks. med din partner/medudvikler.

Bliv klogere på, hvordan du kan håndtere konflikter i din start-up, når og hvis de opstår, så du undgår at tabe alt dit hårde arbejde på gulvet.

På webinaret bliver du klogere på:

 • Årsager til konflikter i Start-ups
 • Hvordan du opdager konflikter, før de ødelægger din drøm
 • Hvordan du bruger konfliktmægling

Dagens oplægsholdere

Charlotte Dalsgaard og Susanne Mortensen fra Konfliktmæglerne, hjælper virksomheder, foreninger og familier i alle slags konflikter.

Charlotte Dalsgaard er rådgiver, mægler og partner i Konfliktmæglerne. Hun er uddannet erhvervssociolog (cand. techn. soc.) stresscoach, traumerådgiver og konfliktmægler. Charlotte har 35 års erfaring som ekspert i at skabe gode relationer. Hun rådgiver og uddanner i at håndtere konflikter.

Susanne Mortensen er rådgiver, mægler og partner i Konfliktmæglerne. Hun er uddannet Master i konfliktmægling fra Københavns Universitet. Susanne har 30 års erfaring i myndighedsrollen og ved hvor afgørende det er for borgere, hvordan de bliver mødt.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510