Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

7. juni 2022
kl. 15:15 - 17:00

Kom i gang med mobilvideo

Video favoriseres af internettets algoritmer og flertallet foretrækker levende billeder frem for tekst, når de skal lære noget, købe noget eller etablere tillid til en person eller virksomhed. Det er derfor ikke underligt, at verdens andenstørste søgemaskine er Youtube. Men det kan være uoverskueligt, dyrt og tidskrævende at købe en videoproduktion, når man vil markedsføre sin virksomhed eller produkter.

Selvproduceret video med smartphone gør derimod video-arbejdet billigere, lettere og til en integreret del af marketingstrategien. Med telefonens 4K-kvalitet med op til 240 billeder per sekund er kvaliteten ikke længere en begrænsning. Der skal dog investeres lidt tid i at lære håndværket - til gengæld slipper du for at investere i tidskrævende redigeringsprogrammer og dyrt kameraudstyr.

Overvejer du at bruge video i din markedsføring? Thomas Dahl Nordlund fra kursusvirksomheden MOBILVIDEO giver dig indblik i, hvorfor videooptagelser på smartphone er det mest udgifts-effektive kommunikationsformat lige nu.

Dagens oplægsholder
Thomas Dahl Nordlund er stifter af kursusvirksomheden MOBILVIDEO. Han har i en årrække undervist offentlige og private virksomheder i mobilvideo-produktion og videostrategi på Facebook. Thomas er uddannet cand.mag. med en suppleringsuddannelse i journalistisk metode fra DMJX i Aarhus. Han har lavet kommunikation, markedsføring og branding siden 2001. Blandt andet som (drone-) videoproducent, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver for brands som Robert Bosch, Sydbank, Region Nordjylland, Rebild Kommune, Royal Greenland m.fl.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510