Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

17. januar 2023
kl. 15:15 - 17:00

Kom i gang med mobilvideo

Video favoriseres af internettets algoritmer og flertallet foretrækker levende billeder frem for tekst, når de skal lære noget, købe noget eller etablere tillid til en person eller virksomhed. Det er derfor ikke underligt, at verdens andenstørste søgemaskine er YouTube. Men det kan være uoverskueligt, dyrt og tidskrævende at købe en videoproduktion, når man vil markedsføre sin virksomhed eller produkter.

Selvproduceret video med smartphone gør derimod video-arbejdet billigere, lettere og til en integreret del af marketingstrategien. Med telefonens 4K-kvalitet med op til 240 billeder per sekund er kvaliteten ikke længere en begrænsning. Der skal dog investeres lidt tid i at lære håndværket - til gengæld slipper du for at investere i tidskrævende redigeringsprogrammer og dyrt kameraudstyr.

Overvejer du at bruge video i din markedsføring? Thomas Dahl Nordlund fra kursusvirksomheden MOBILVIDEO giver dig indblik i, hvorfor videooptagelser på smartphone er det mest udgifts-effektive kommunikationsformat lige nu.

Dagens oplægsholder

Thomas Dahl Nordlund er stifter af kursusvirksomheden MOBILVIDEO. Han har i en årrække undervist offentlige og private virksomheder i mobilvideo-produktion og videostrategi på Facebook. Thomas er uddannet cand.mag. med en suppleringsuddannelse i journalistisk metode fra DMJX i Aarhus. Han har lavet kommunikation, markedsføring og branding siden 2001. Blandt andet som (drone-) videoproducent, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver for brands som Robert Bosch, Sydbank, Region Nordjylland, Rebild Kommune, Royal Greenland m.fl.

Læs mere om Thomas og MOBILVIDEO

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510