Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

28. september 2022
kl. 14:00 - 17:00

Koch Digital ApS - digitalisering

Som en af de første appudviklere i Danmark og med over 150 udviklede apps på cv'et er Uffe Koch en af de mest erfarne inden for apps og digitalisering. Uffe kan hjælpe dig med at vurdere teknologier og leverandører og finde ind til dit reelle behov både på den kort- og langsigtede bane. Gennem rådgivning og inspiration hjælper Uffe dig med at konkretisere dine behov for digitale løsninger, -services og apps.

Uffe kan især hjælpe dig, der har bevist dine idéer kan sælges, som gerne vil bygge en exceptionelt god kundeservice eller give dig selv og dine medarbejdere digitale værktøjer i lommen.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510