Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

13. oktober 2021
kl. 14:00 - 17:00

Juricon - Offentlige udbud

Rådgivningen hos Martin Ingemann Larsen er særlig interessant for virksomheder og iværksættere, der ser sig selv som kommende leverandører/entreprenører/rådgivere/tjenesteydere til det offentlige.

Området for offentlige udbud er meget regeltungt og komplekst, men kan med hjælp fra Martin gøres overskueligt og meget nemmere at gå til, så du undgår at begå dyre fodfejl, når du afgiver et tilbud.

Dagens rådgiver
Martin Ingemann Larsen er uddannet Cand. Merc. Jur. og en særdeles erfaren kommerciel udbuds- og kontraktjurist. Martin har en fortid i Forsvarsministeriets materiel- og indkøbsstyrelse, DSB og Aalborg Forsyning. Han er ligeledes erfaren inden for Category Management, Strategisk Sourcing og Projektledelse. Martin er tidligere officer i den danske hær og har i kraft heraf, blandt andet, indgående erfaring med drift af organisationer og udarbejdelse af strategiske ledelsesprodukter. Disse erfaringer bruger han i dag som ejer af virksomheden JuriCon, der yder juridisk og kommerciel erhvervsrådgivning.

 

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510