Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

6. september 2022
kl. 15:15 - 17:00

Iværksætteri – dos and don’ts

Som forretningsudvikler har Michael Rieland haft fingrene i knap 1000 start up-virksomheder. Desværre har han set mange af dem lukke ned igen, og faldgruberne er ofte de samme.

Michael vil derfor dele sin erfaring med dig, så din start up-virksomhed kan undgå at blive ramt af de børnesygdomme, som iværksættere ofte løber ind i.

Du kan forvente et oplæg med knald på, hvor Michael vil give dig et direkte, sjovt og spændende indblik i alle de dos and don’ts, som han har erfaret gennem tiden, så du kan stå med et bedre beslutningsgrundlag for at bygge din virksomhed op.

Dagens oplægsholder

Michael Rieland har over 10 års erfaring med iværksætteri, finansiering og forretningsudvikling. I dag er han selvstændig med Rielands, hvor han arbejder med sparring, rådgivning og kompetenceudvikling til virksomheder. Michael arbejder ud fra 'Keep it simple'-metoden og hans mission er at finde risiciene og potentialet til fordel for din virksomhed.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Oplægget afholdes i StartUp Café Aalborg.

Indlæser kort...

Events

 • 18. juni 2024
  Få styr på virksomhedsformer og ejeraftaler
  Virksomhedsformer og ejeraftaler. Det er vigtige emner, som er yderst relevante for iværksættere, der er i gang med at træde...
 • 19. juni 2024
  Redmark - Revisor
  Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive om...
 • 25. juni 2024
  Tekstforfatterens tips: Lær at skrive, så fuglene synger
  Har du brug for en håndfuld solide tips til, hvordan du hurtigt kan blive skarpere på at skrive, så folk...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510