Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

6. september 2022
kl. 15:15 - 17:00

Iværksætteri – dos and don’ts

Som forretningsudvikler har Michael Rieland haft fingrene i knap 1000 start up-virksomheder. Desværre har han set mange af dem lukke ned igen, og faldgruberne er ofte de samme.

Michael vil derfor dele sin erfaring med dig, så din start up-virksomhed kan undgå at blive ramt af de børnesygdomme, som iværksættere ofte løber ind i.

Du kan forvente et oplæg med knald på, hvor Michael vil give dig et direkte, sjovt og spændende indblik i alle de dos and don’ts, som han har erfaret gennem tiden, så du kan stå med et bedre beslutningsgrundlag for at bygge din virksomhed op.

Dagens oplægsholder

Michael Rieland har over 10 års erfaring med iværksætteri, finansiering og forretningsudvikling. I dag er han selvstændig med Rielands, hvor han arbejder med sparring, rådgivning og kompetenceudvikling til virksomheder. Michael arbejder ud fra 'Keep it simple'-metoden og hans mission er at finde risiciene og potentialet til fordel for din virksomhed.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Oplægget afholdes i StartUp Café Aalborg.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510