Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

19. april 2023
kl. 14:00 - 17:00

Hovmøller & Thorup - Advokat

Spørg Camilla og Mads fra Hovmøller & Thorup Advokatfirma til råds omkring udarbejdelse af kontrakter, leveringsbetingelser, valg af selskabsform eller andre juridiske udfordringer. Advokaterne sidder klar til at give dig generel erhvervsrådgivning lige meget, hvor du er på din iværksætterrejse.

Dagens specialister

Advokat Camilla Vinther Hansen
Camilla er uddannet cand.jur. i Aalborg i 2012 og blev advokat i 2015. Camilla beskæftiger sig med en række erhvervsretlige områder, herunder selskabsret, virksomhedsoverdragelse, omstruktureringer og kontraktindgåelse, og har erfaring med førelse af både rets- og voldgiftssager.

 

Advokatfuldmægtig Mads Dyrting
Mads er uddannet cand.jur. i Aalborg i 2021 og har været advokatfuldmægtig ved Hovmøller & Thorup lige siden. Mads beskæftiger sig med forskellige insolvensretlige områder, fast ejendom og entreprise, kontraktindgåelse, tvister og erhvervsret i øvrigt, og har erfaring med førelse af retssager.

 

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510