Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

19. august 2020
kl. 14:00 - 17:00

HH Gruppen - Strategi og forretningsudvikling

For at nå virksomhedens mål er det afgørende, at alle tiltag bidrager positivt til bundlinjen. Virksomhedens strategi er derfor afgørende for, at man kan realisere målene - både på kort og lang sigt.

Henrik Lind fra HH Gruppen har fokus på vækst gennem strategi og forretningsudvikling og kan rådgive om, hvordan du styrker din forretning og kunderelationer, så udviklingsmålene kan realiseres gennem strategien.

Rådgivningen er relevant for alle iværksættere, som ønsker at skabe vækst og overblik i deres forretning ved at give deres strategi et eftersyn.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510