Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

30. november 2021
kl. 15:15 - 17:00

Har jeg en god iværksætter-idé?

De fleste af os har prøvet at få ”verdens bedste idé” for derefter (til stor forbavselse) at finde ud af, at idéen faktisk ikke var så god eller gennemtænkt alligevel.

Undersøgelser viser, at langt de fleste ”gode idéer” må lukke, da der alligevel ikke var et behov i markedet.

Dette behov, eller mangel på samme, kan vi heldigvis undersøge relativt nemt ved at følge en metodik og en række værktøjer. Det betyder med andre ord, at du hurtigt kan teste din gode idé og dermed finde ud af, om den rent faktisk holder. Dette er vigtigt for iværksættere, men også etablerede virksomheder, der ønsker at teste nye koncepter, markeder mm.

Oplægget giver dig inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du tester din idé, og du vil se eksempler på, hvordan du kan gå fra idé til salg på kun få uger.

Dagens oplægsholder

Christian Fuglsang ser ikke sig selv som iværksætter, men som en der elsker ”at sætte i værk”. Dette gen har han gennem en årrække stimuleret som selvstændig erhvervsdrivende. Christian har haft berøring med en række forskellige brancher og har solgt alt fra apps, hjemmesider, og PR-ydelser til nødder, te og skamler af pap. Derudover underviser Christian alt fra folkeskoler til store danske virksomheder om entreprenørskab.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510