Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

7. december 2021
kl. 15:15 - 17:00

Facebook Ads for begyndere

Kom med på et kig ind i maskinrummet og bliv klogere på de oceaner af muligheder, som befinder sig på Facebooks annonceplatform.

Emil Nissen guider dig hele vejen fra den tekniske opsætning til eksekvering af kampagnerne, så du får mulighed for at ramme dine kunder helt præcist med de rette budskaber.

Til oplægget kigger vi på, hvordan du helt konkret sætter en kampagne op, mens vi dykker ned i tankegangen bag Facebook-annoncering, som er mindst lige så vigtig, som det at sætte selve kampagnen op.

Oplægget er interessant for dig, der er nybegynder i Facebook Ads, og som gerne vil lære, hvordan du bruger dine penge bedst muligt. Du sidder måske allerede og annoncerer i blinde og er usikker på om det du gør rent faktisk fungerer. Det får du styr på efter dette oplæg.

Dagens oplægsholder

Emil Nissen har specialiseret sig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning. Med en stærk forretningsforståelse og ekspertviden inden for onlineannoncering har han hjulpet et utal af kunder med at skalere deres forretning – nationalt og internationalt. Emil er uddannet markedsføringsøkonom, men hans ekspertise kommer på baggrund af utallige kurser, startups og mentorer.

Emil har en god forretningsforståelse for iværksætteriet, da han selv har startet tre webshops imens han studerede.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Oplægget afholdes i StartUp Café Aalborg.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510