Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

21. november 2023
kl. 15:15 - 17:00

Få succes med din webshop

Vi handler på nettet som aldrig før, så det er nu du skal udnytte muligheden og få værktøjerne til at gøre din digitale butik endnu bedre – så kunderne vælger din webshop!

Emil Nissen vil gennemgå alt fra valg af webshop-system til de overvejelser, du bør gøre dig, når du begynder at markedsføre din virksomhed.

Du kan forvente at få konkrete tips og tricks, som du kan implementere i din forretning med det samme, og du vil forlade arrangementet med en viden, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du undgår at bruge dine penge forkert.

Emil Nissen vil trække på al den erfaring, han har opnået gennem fire års bureauarbejde arbejde med fokus på webshops samt sin egen opstart af webshoppen ’Bland Selv Frø’ i 2022.

Oplægget er interessant for dig, der overvejer at starte en webshop, men også dig, der allerede har en webshop, men søger konkrete tips og tricks til at øge dit salg yderligere.

Dagens oplægsholder

Emil Nissen har specialiseret sig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning. Med en stærk forretningsforståelse og ekspertviden inden for onlineannoncering har han hjulpet et stort antal kunder med at skalere deres forretning online – nationalt og internationalt. Emil er uddannet markedsføringsøkonom, men hans ekspertise kommer på baggrund af utallige kurser, startups og mentorer. Emil har en god forretningsforståelse for iværksætteriet, da han selv har startet tre webshops imens han studerede.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510