Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

5. december 2023
kl. 15:15 - 17:00

Få styr på din målgruppe - Målrettet kommunikation med Emotionelle Kundetyper®

Vil du gerne forfine din kommunikation, så du kan nå din specifikke målgruppe? Kom med til et spændende oplæg, hvor marketingkonsulent Rebekka Hviid deler sin indsigt i det innovative segmenteringsværktøj, Emotionelle Kundetyper®.

Rebekka vil vise dig, hvordan kundetyperne kan give dig konkrete retningslinjer til at forfine din kommunikation og markedsføring - uanset om din målgruppe er kvinder i 20'erne eller mænd over 50.

Du kan forvente at forlade arrangementet med viden om Emotionelle Kundetyper®, og hvordan du kan implementere værktøjet i din egen virksomhed.

Oplægget er relevant for dig, der ønsker at få styr på din målgruppe, eller dig der har udfordringer med at identificere, hvad og hvordan du skal kommunikere til din specifikke målgruppe.

Det vil være en fordel, hvis du har din computer med under armen, da Rebekka vil give dig en opgave eller to i løbet af oplægget, så du kan få lov til at arbejde med din egen konkrete målgruppe.

Dagens oplægsholder

Rebekka Hviid er marketingkonsulent og indehaver af RebekkaHviid.dk, hvor hun hjælper virksomheder med marketingstrategi, målgruppe og kundetype.

Rebekka er eksamineret kundetypeekspert, licenstager og rådgiver.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510