Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

20. september 2022
kl. 15:15 - 17:00

Få brugeroplevelsen helt i top

Forestil dig at udvikle en app, et spil eller en hjemmeside, som ender med slet ikke at blive brugt. Det koster både tid og penge, og er der noget iværksættere ikke har, så er det overskydende ressourcer.

Brugeroplevelsen er en afgørende faktor for om dit produkt bliver en succes. Det er derfor essentielt at få indsamlet brugerens oplevelser og meninger for at opnå den fulde værdi af produktet.

Til dette oplæg får du værktøjer til at lave prototyper samt metoder til at få feedback tidligt i din designproces, så du undgår spildtid i udviklingsprocessen.

Oplægget er relevant for dig, der er i gang med at udvikle et produkt eller en platform, som skal kunne bruges uden instruktioner. Det kan være alt fra hjemmesider og apps til lamper og selvbetjeningskasser.

Til oplægget får du:

 • Viden om, hvordan en prototype kan udarbejdes og testes
 • Teknikker til at indsamle feedback
 • Forståelse for vigtigheden af at teste på andre end teamets involverede

Dagens oplægsholder

Med en Cand.Polyt.IT er Christina Keller brugeroplevelsesingeniør samt founder og CEO af Turns UX. Christina interesserer sig for, hvilke behov det moderne menneske har, og hvordan disse imødekommes. Dette gøres med en basis i kognitiv- og perceptionspsykologi og ergonomi som er grundstenen for, hvordan mennesket opfatter et nyt produkt.

Er du i gang med at udvikle eller teste et produkt? Send en mail til christina.e.keller@outlook.com med beskrivelse af vision og udfordringer senest d. 9. September, så vil hun forsøge at inddrage denne i oplægget.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

 

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510