fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

20. september 2022
kl. 15:15 - 17:00

Få brugeroplevelsen helt i top

Forestil dig at udvikle en app, et spil eller en hjemmeside, som ender med slet ikke at blive brugt. Det koster både tid og penge, og er der noget iværksættere ikke har, så er det overskydende ressourcer.

Brugeroplevelsen er en afgørende faktor for om dit produkt bliver en succes. Det er derfor essentielt at få indsamlet brugerens oplevelser og meninger for at opnå den fulde værdi af produktet.

Til dette oplæg får du værktøjer til at lave prototyper samt metoder til at få feedback tidligt i din designproces, så du undgår spildtid i udviklingsprocessen.

Oplægget er relevant for dig, der er i gang med at udvikle et produkt eller en platform, som skal kunne bruges uden instruktioner. Det kan være alt fra hjemmesider og apps til lamper og selvbetjeningskasser.

Til oplægget får du:

 • Viden om, hvordan en prototype kan udarbejdes og testes
 • Teknikker til at indsamle feedback
 • Forståelse for vigtigheden af at teste på andre end teamets involverede

Dagens oplægsholder

Med en Cand.Polyt.IT er Christina Keller brugeroplevelsesingeniør samt founder og CEO af Turns UX. Christina interesserer sig for, hvilke behov det moderne menneske har, og hvordan disse imødekommes. Dette gøres med en basis i kognitiv- og perceptionspsykologi og ergonomi som er grundstenen for, hvordan mennesket opfatter et nyt produkt.

Er du i gang med at udvikle eller teste et produkt? Send en mail til christina.e.keller@outlook.com med beskrivelse af vision og udfordringer senest d. 9. September, så vil hun forsøge at inddrage denne i oplægget.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

 

Indlæser kort...

Events

 • 28. marts 2023
  Bring your brand to life
  Are you struggling with designing your logo, choosing the right colours for your website or inspiring your audience with your...
 • 29. marts 2023
  KANT Digital - Online markedsføring
  Hvis du gerne vil øge din startups synlighed online, så kig ind når Frederik Stenbjerg fra marketinghuset KANT sidder klar...
 • 31. marts 2023
  Workshop-forløb: Få succes som kvindelig iværksætter
  Luise Løt, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Nordjylland og Business Aalborg præsenterer: Få succes som kvindelig iværksætter.    Er du klar til at...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559