Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

9. juni 2021
kl. 14:00 - 17:00

EY- Revisor

Thor Buhl fra revision- og rådgivningsvirksomheden EY sidder klar til at rådgive dig om generelle økonomiske- og selskabsretlige forhold samt forretningsudvikling.

Kom og tag en snak med Thor, hvis du endnu ikke er kommet helt fra land med en virksomhed og gerne vil have sparring til, hvordan du skal etablere dig i fx et ApS eller som enkeltmandsvirksomhed.

Det kan også være relevant at sparre med Thor, hvis du overvejer at ekspandere eller har brug for sparring omkring dit setup.

Dagens rådgiver

Thor Buhl har været revisor i 8 år og har en bred viden omkring skat, moms og generel økonomisk rådgivning. Thor gør meget ud af at forklare komplekse regler og lovgivning på en forståelig måde, så alle kan være med.

EY har ekspertise inden for både skat, moms, revision og økonomisk rådgivning. Deres kundegruppe dækker over både større internationale koncerner og de små start up’s.

Thor Buhl

 

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

For at mindske coronasmitte når du besøger StartUp Caféen, er det vigtigt, at du medbringer coronapas/negativ test, bruger mundbind, når du ikke sidder ned og overholde afstandkravene.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510