Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

22. marts 2023
kl. 14:00 - 17:00

Explicit - Markedsføring

Alle ved, at man skal skille sig ud fra mængden – men hvordan? Kom og få sparring på indhold til hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser, blogindlæg, artikler,  navneudvikling, personlige præsentationer, eller hvad du ellers går og koger på.

Elin Nielsen er all about ”content” – men kalder det hellere autentisk indhold og tekster, der rammer lige midt i målgruppen.

Troværdig og modtagerforførende kommunikation er relevant for iværksættere fra alle brancher.

Dagens rådgiver
Elin Nielsen er uddannet i kommunikation fra Aalborg Universitet og har en fortid i reklamebureau-branchen. I 2000 gik hun selvstændig med kommunikationsfirmaet Explicit, hvor arbejdsområderne gennem tiden har dækket kommunikation i alle afskygninger; skriftligt, mundtligt og mediebåret.  Explicit sælger ydelser ud fra en bred vifte: tekstforfatteropgaver, informationsarbejde, journalistik, idé- og konceptudvikling, pr, strategi, profilering og reklame. Elins kunder er såvel offentlige som private virksomheder, iværksættere og foreninger.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510