Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

5. september 2023
kl. 15:15 - 17:00

Dine styrker, din succes: Udforsk dine skjulte talenter

Opdag dine skjulte talenter og giv dig selv mulighed for at styrke din forretning ved at få mere indsigt i egne styrker og potentielle læringspunkter. Kom med til et inspirerende oplæg, hvor Bonnie V. R. Doktor, TalentX, en erfaren erhvervspsykolog og anerkendt ekspert inden for talenttestens verden, guider dig igennem, hvordan nye opdagelser om dig selv og dine talenter kan give værdi.

Oplægget tager afsæt i en dybdegående talenttest baseret på 30 års omfattende forskning fra Gallup. Testen bruges af erhvervslivet som nøglen til at sammensætte high-performance teams og opnå resultater - uden at gå på kompromis med profit eller trivsel.

Hvad kan du forvente?

Opdag dine skjulte styrker: Før oplægget får du chancen for at tage din personlige talenttest og få adgang til dine top 12 talenter. Disse talenter giver dig en vigtig indsigt i dine primære drivkræfter i dagligdagen.

Sådan bruger du din nye talentindsigt: Dyk ned i dine tre stærkeste talenter - identificer styrker, blinde vinkler og potentielle læringspunkter. Bonnie V. R. Doktor guider dig i at forbinde disse indsigter direkte til din egen forretningsudvikling.

Fra teori til praksis: Udforsk praktiske eksempler på, hvordan talenttesten kan bidrage på din iværksætterrejse. Bonnie deler sin ekspertise i at anvende testen til vellykket rekruttering baseret på FIT-modellen og øge stressresiliensen hos iværksættere.

Tre vigtige læringsråd: Få fingrene i Bonnies vigtigste indsigter i arbejdet med at skabe en succesfuld forretning, baseret på års erfaring med iværksættere.

Hvem er oplægget relevant for?
Dette oplæg er for alle iværksættere uanset om du er i opstartsfasen eller allerede har opnået betydelige resultater, så kan talenttesten give dig nye, vigtige indsigter. For soloiværksættere vil testen (kunne?) hjælpe dig med at finde de rette alliancer og partnerskaber til at fremskynde din vækst. Hvis du allerede har et team, kan du bruge testen til at forstå teamets styrker og udviklingspunkter og afsløre, hvilke profiler du mangler for at løfte din forretning til nye højder.

 

Sådan får du adgang til talenttesten: Tilmeld dig dette oplæg og send en mail, hvor du oplyser dit navn og e-mail til iværksætterkoordinator Christopher Hegtmann på christopher.hegtmann@aalborg.dk. OBS: Sidste tilmelding til Talenttesten er fredag d. 1/7 kl. 12.00.

Testen er en Talent Discovery test, som er udbudt af firmaet FirstMind. I testen vil du blive mødt af en række udsagn, hvor du skal vurdere i hvilken grad udsagnene passer på dig. Testresultatet er personligt, men når du tager testen, accepterer du, at dine testresultater opbevares hos TalentX.

Du skal forvente at bruge 20-30 minutter på testen, hvorefter en beskrivelse af dine top 12 talenter lander i din indbakke i løbet af 5 dage.

 

Det er muligt at deltage i oplægget uden at have taget talenttesten, men du kan forvente et højere udbytte, hvis du har gennemført testen.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510