Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

12. februar 2020
kl. 14:00 - 17:00

Debito+PwC - Økonomiske tips og tricks

Iværksættere bombarderes med gode råd, tips og tricks både før, under og efter opstart – ofte fra velmenende revisorer, advokater, bankfolk og øvrige rådgivere. Men hvilke økonomiske tips, tricks og gode råd er egentlig vigtigst at få med fra start?

Morten Holst Henriksen har selv taget rejsen fra lille iværksættervirksomhed på et loft i det centrale Aalborg – til i dag at hjælpe nogle af landets største virksomheder med inkasso, ubetalte fakturaer og dårlige betalere. Han har modtaget et hav af gode råd om økonomi og iværksætteri, og derfor har han nu samlet de råd, som alle iværksættere bør kende til.

Torben Toft Kristensen er partner ved revisionsvirksomheden PwC. Torben rådgiver hver dag mange små- og mellemstore virksomheder - og nu vil han gerne dele sin erfaring med Aalborgs iværksættere.

Kig forbi og udnyt muligheden til at stille dine spørgsmål om økonomi, regnskab, inkasso og lignende.

Dagens rådgivere
Morten Holst Henriksen er uddannet revisor fra Aalborg Universitet, hvor han ligeledes har rådgivet en række af universitetets studerende med opstart af virksomhed. Morten stiftede under sin studietid inkassofirmaet Debito ApS, med sin forretningspartner, Christoffer Baadsgaard. Debito hjælper i dag en række af Danmarks største og mindste virksomheder, når de oplever problemer med dårlige betalere, ubetalte fakturaer og inkasso. Torben Toft Kristensen er statsautoriseret revisor med over 20 års erfaring i at hjælpe små- og store virksomheder med økonomi, regnskab, bogføring og alt det som ofte er en hovedpine for iværksætteren. Torben er i dag partner hos revisionsvirksomheden PwC, der holder til i Aalborg.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510