Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

25. maj 2022
kl. 14:00 - 17:00

Luise Løt & Malene Sondrup - Business coaching

Luise Løt og Malene Sondrup arbejder med personlig udvikling og det at opnå ens fulde potentiale. Tag en snak med dem, hvis du synes, at det er svært at:

 • lykkes
 • komme ud over rampen
 • få kunder
 • gå fra drøm til virkelighed
 • "indsæt selv din egen udfordring

Dagens rådgiver

Luise Løt har 18 års erfaring fra finanssektoren og har de seneste 8 år været selvstændig sparringspartner og coach for ambitiøse personer, der vil mere. Samtidig underviser hun i personlig udvikling.

Malene Sondrup har været leder i over 15 år på forskellige ledelsesniveauer og har desuden en baggrund fra rekrutteringsbranchen. Personlig udvikling og det at opnå det fulde potentiale har været omdrejningspunktet i alle funktioner.

 

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510