Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

17. november 2020
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Sådan sikrer du værdien af din virksomhed

Kan du beskytte dit navn og brand og dermed forhindre andre i at udnytte din virksomhed og den goodwill, som du har arbejdet så hårdt for at opbygge?

Hvordan, helt lavpraktisk, beskytter du så dit varemærke og design – også eventuelt uden for Danmark? Og hvilken betydning har disse rettigheder egentlig – fx når der skal sikres investeringer eller laves exit?

Webinaret giver dig konkrete råd og redskaber til at komme i gang, eller videre, med beskyttelsen af dine rettigheder, så du kan sikre værdien af din virksomhed.

Webinaret er relevant for alle, der ønsker at øge eller sikre værdien af sin virksomhed – lige meget om man har en start-up eller mere etableret virksomhed.

Dagens oplægsholder

Michael Munch er CEO og co-founder i IPR-virksomheden BRANDIT. Michael har 20 års praktisk erfaring som rådgiver i beskyttelse af rettigheder for virksomheder i alle brancher - lige fra start-ups til globale koncerner. Med erfaring fra de største advokathuse i Danmark, medindehaver af en international virksomhed og investor i et legal-tech start-up, har Michael et godt grundlag for at dele relevant viden og praktiske fif uanset størrelsen eller stadiet af din virksomhed.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510