Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

14. marts 2023
kl. 15:15 - 17:00

Bliv nøglen til din egen succes

Hvorfor er det så svært at…

  • lykkes
  • komme ud over rampen
  • få kunder
  • gå fra drøm til virkelighed
  • "indsæt selv din egen udfordring"

Luise Løt og Malene Sondrup arbejder med personlig udvikling og det at opnå ens fulde potentiale. Til dette inspirerende oplæg vil de sætte spot på de fortællinger, som vi alle går og bilder os selv ind.

Hvilke fortællinger giver værdi i jagten på vores drømme, hvilke gør ikke, og hvilke handlinger skal der til for at opnå succes?

Oplægget er interessant for iværksættere, der står i startboksen og er klar til at komme ud over stepperne, eller dig der har været i gang i et stykke tid, men som oplever udfordringer på vejen.

Oplægget giver dig en bevidsthed om, hvordan du selv bliver nøglen til din egen succes, samt en konkret handleplan med de 3 første trin på vejen.

Dagens oplægsholdere

Luise Løt har 18 års erfaring fra finanssektoren og har de seneste 8 år været selvstændig sparringspartner og coach for ambitiøse personer, der vil mere. Samtidig underviser hun i personlig udvikling.

Malene Sondrup har været leder i over 15 år på forskellige ledelsesniveauer og har desuden en baggrund fra rekrutteringsbranchen. Personlig udvikling og det at opnå det fulde potentiale har været omdrejningspunktet i alle funktioner, og er det stadig i dag hvor hun arbejder med karriererådgivning og underviser i personlig udvikling.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510