Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

16. november 2021
kl. 15:15 - 17:00

Få styr på dine aftaler og betingelser

Der er meget, du skal have styr på, når du starter virksomhed, men nogle ting er bare vigtigere end andre.

Til dette oplæg går vi i dybden med ejeraftaler og salgs- og leveringsbetingelser, da det er vigtige grundsten, når du skal skabe dig et stærkt virksomhedsfundament.

Ejeraftaler skal sikrer dig og din fremtid i tilfælde af, at samarbejdet med en medejer ikke går som ønsket. Du vil blive præsenteret for nogle vigtige spørgsmål, I bør diskutere som ejere, så I skaber jer en tryg start på samarbejdet.

Salgs- og leveringsbetingelser er endnu en måde, hvor du som virksomhedsejer kan sikre dig selv. Her er der fokus på dine forpligtelser overfor kunder, hvilket kan for stor betydning i forbindelse med eventuelle uoverensstemmelser.

Du vil blive præsenteret for konkrete eksempler på, hvilken betydning salgs- og leveringsbetingelser kan få i praksis.

Vi slutter oplægget af med en Q&A session, hvor du kan få svar på alle juridiske spørgsmål - også i forhold til emner som ikke er blevet gennemgået i oplægget. Derfor opfordrer vi dig til at medbringe din nysgerrighed og alle de spørgsmål, du måtte have.

Dagens oplægsholdere

Jacob Poulsen Mark er advokat og partner ved Advodan Aalborg. Jacob har arbejdet ved Advodan siden 2011, hvor han startede som studentermedhjælper. Siden da har Jacob bistået mange erhvervsklienter og blev i 2019 partner i virksomheden. Til dagligt beskæftiger Jacob sig primært med rådgivning af små og mellemstore virksomheder, ejendomsadministration og retssager.

Allan Styrishave er advokat ved Advodan Aalborg. Allan har arbejdet ved Advodan Aalborg siden 2018, hvor han til dagligt bistår både lokale såvel som nationale virksomheder med at skabe juridiske og forretningsmæssige fordelagtige løsninger. Allan har ansvaret for Advodans inkassoafdeling og har på det seneste især beskæftiget sig med virksomhedsoverdragelser.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510