Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

29. november 2023
kl. 14:00 - 17:00

AdHelp - Online markedsføring

Du ved, at dine kunder er til stede online, men måske ved du ikke, hvordan du skal gribe markedsføringen an? Få sparring på din online markedsføring fra Frederik Vittrup fra AdHelp.

Frederik kan særligt vejlede dig, som driver virksomhed online. Han kan både hjælpe dig der er nystartet iværksætter, som ikke ved hvordan du griber markedsføringen an samt dig, der er mere etableret, men drømmer om at tage din markedsføring til det næste niveau.

Dagens specialist

Frederik Vittrup er GoogleAds specialist og indehaver af AdHelp. AdHelp specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med online markedsføringsmål. De hjælper kunder med Google Ads, Facebook- og instagram-annoncering samt udvikling af webshops og hjemmesider.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510