Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

VisuTask

Trio viser vej i den visuelle verden

Tre unge nordjyder satte sig for at gøre fotografmarkedet nemmere at navigere i. Nu breder konceptet sig

I starten af 2021 begyndte Frederik Leegaard og Mathias Reberholt at brygge på en idé. De ønskede at gøre det nemt for virksomheder at finde en fotograf.

Særligt små og mellemstore virksomheder, der ikke har egen fotograf i huset, havde de in mente, da de første tanker om VisuTask blev udvekslet. Dermed ville aalborgenserne gøre det nemmere at navigere i branchen.

- Vi kunne ikke forstå, at prisen skulle være skjult, og at man ikke på nogen måde kunne sammenligne fotografer på en nem og overskuelig måde. Det blev startskuddet til virksomheden, fortæller Mathias Reberholt.

Tidligt på rejsen fik de Daniel Theil Valnert med ombord, der skulle være med til at udvikle en online platform.

Udvidet koncept gavner private

I maj 2022 kunne VisuTask lancere den første version af deres online platform, som breder sig ud på flere former for visuelt indhold. Konceptet har også bredt sig længere ud end den oprindelige tanke omkring virksomheders behov.

- Siden vi begyndte at arbejde på idéen, har responsen været så god, at vi har valgt at udvide konceptet til også at medtage private, så man også kan finde den perfekte fotograf til private begivenheder som bryllupper og eksempelvis konfirmationer, fortæller Mathias Reberholt.

Sparringspartner gav overblik over mange muligheder

Tidligt i idéfasen blev VisuTask en del af StartUp Club Aalborg, hvor iværksætterne fik kyndig sparring fra BusinessAalborgs iværksætterkonsulent, Tommy Møllgaard Siim.

- Tommy kom med en bred viden omkring at starte en virksomhed, og vi fik hurtigt lagt en handleplan for VisuTask, siger Mathias Reberholt.

- Han introducerede os for både Iværksætterpuljen og NextStep-forløbet, der begge har været essentiel rådgivning at få til at supplere vores egne kompetencer i forbindelse med udviklingen af vores online platform, tilføjer han.

Tommy Møllgaard Siim har som iværksætterkonsulent fokus på at vejlede aalborgensiske virksomheder inden for personligt salg, digital markedsføring og forretningsudvikling.

 

Har du brug for vejledning? Book et møde med en iværksætterkonsulent her

Se flere iværksættercases

ByCavour
Som blot 26-årig har springrytteren og iværksætteren Clara Bergman Smit lavet ridebukser, som både er vandafvisende, åndbare og ikke mindst tilpasset den enkelte rytter.
Susanne Leerbeck
Susanne Leerbeck er speciallæge og ekspert i slankekursforstyrrelser og vægtneutral sundhed. Med hjælp fra et Next Step-forløb er hun nu også blevet klar til at indtage de sociale medier med sin nye virksomhed.
Boost Aalborg
Boost i Aalborg har på tre måneder fået knap 100 medlemmer. Og tallet stiger for hver dag. Men selvom man er stærk i fitnesskoncepter, kan man godt have brug for træning i alt det, der også følger med, når man skal drive selvstændig virksomhed.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510