fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

TJ-Imaging

Ultralydsskannere fra Nørresundby til hele verden

Vi har mødt Theresa Sørensen og Jan Borup, som står bag TJ-Imaging til en snak om at gå efter drømmen og bruge eget og andres netværk til at sætte skub deri.

”Vi har begge haft en drøm om at etablere egen virksomhed længe og haft mindre projekter. Det at få muligheden for at skabe selv, bestemme retningen og tilgangen er det, som vi begge godt kan lide ved iværksætterdrømmen”

Sådan lyder det fra Theresa Sørensen, når hun bliver spurgt til, hvorfor hun sammen med Jan Borup Sørensen besluttede sig for at blive selvstændig og drive egen virksomhed.

De er partnere privat og professionelt og har siden 2016 drevet TJ-Imaging, der holder til på Troldholm i Nørresundby. Virksomheden sælger hovedsageligt brugt ultralydsudstyr til hele verden, men er også for nyligt begyndt at sælge nyt Siemens udstyr i Danmark.

BusinessAalborg udvider netværk

Allerede tidligt i TJ-Imagings levetid kom de to partnere ind forbi BusinessAalborg. Theresa og Jan har været glade for den sparring, de har modtaget.

”BusinessAalborg har været gode til at skabe netværk. Hvis der er spørgsmål, så finder de en, der kan hjælpe os. Man kan altid skrive og få svar og hjælp. Det er dejligt at arbejde med mennesker, der brænder for at hjælpe nystartede virksomheder”, siger Theresa.

Også uden for landets grænser har BusinessAalborg hjulpet TJ-Imaging, og det har været en stor hjælp i forhold til at etablere sig på nye markeder.

”Vi havde nogle spørgsmål omkring nogle forskellige lande som nye kundeområder. Inden længe sad vi til et møde med den danske ambassadør i det givne land, og der er de virkelig gode til at skabe netværk, kontakter og sætte mennesker sammen, der kan bruge hinanden”, siger Jan.

Lad dig ikke skræmme af udfordringerne

Selvom de to partnere bag TJ-Imaging har en del erfaring bag sig, så har der løbende været nye udfordringer forbundet med virksomheden. Men det skal ikke afskrække andre for at give sig i kast med iværksætteriet.

”Det udvikler ens person på en anden måde, fordi man har en helt anden form for passion forbundet med det”, siger Theresa og Jan tilføjer:

”Få andre til at kigge på din ide, selvom du tror det er verdens bedste ide. Men du skal selvfølgelig ikke være bange for at kaste dig ud i det. For med det rette netværk og dedikation kommer man hurtigt rigtig langt med ens projekt".

Og hvis man sidder med en problemstilling, man ikke selv lige kan løse, så er der heldigvis hjælp at hente hos BusinessAalborg.

”Det er en fantastisk hjælp og rådgivning, man får hos BusinessAalborg, og det er et af de bedste steder at henvende sig som iværksætter. Brug det også for at møde andre med samme bekymringer og udfordringer, slutter Theresa.

Se flere iværksættercases

Lifeboard
Et alternativ til redningskransen udtænkt på Aalborg Universitet er godt på vej ud mod alverdens badestrande
Errant
Aalborgensiske Errant er i fuld gang med at sælge deres egne sko direkte til forbrugerne
BOBO Online
Webshoppen BOBO har placeres deres markedsføringskontor i Aalborg. På den måde kan tvillingeparret bag tiltrække de rette profiler til den voksende virksomhed.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559