Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

Something by Tine Lund

Aalborg-butik fandt vejen til Nørregade

Tine Lund fik hos BusinessAalborg en introduktion til byens liv samt vejledning gennem opstarten, da hun åbnede sin nichebutik i Aalborg.

I Aalborg-gågaden Nørregade ligger butikken Something by Tine Lund. Den åbnede i 2021, og BusinessAalborg var med på sidelinjen gennem opstarten.

Butiksejer Tine Lund er nemlig tilflytter, og selvom hun tidligere har haft egen forretning, så havde hun ikke erfaring med at drive butik i Aalborg. Derfor var det især det lokalkendskab, som iværksætterkonsulent Tanja Hovgaard bidrog gennem butikkens opstart og i den senere drift, som gjorde en stor forskel for Tine.

- Jeg kendte ikke nogen omkring miljøet heroppe, så det var fantastisk at have en at gå til. Jeg bookede en samtale, og da jeg gik fra mødet, havde jeg fået en mail fra Tanja, hvor hun takkede for et godt møde og skrev, at hun var vild med konceptet. Mest af alt tror hun på mig og min idé, fortæller Tine Lund.

- Den mail har jeg læst igen og igen. Det var en hånd i ryggen. Er jeg i tvivl, genlæser jeg den altid, tilføjer hun.

Butikkens placering i Nørregade blev også fundet i samarbejde med Tanja Hovgaard. Adressen i Aalborg-gågaden har siden fået en markant betydning for dagligdagen i Something by Tine Lund.

- Jeg synes dengang, at lokalet lå lidt for langt nede af gaden og langt fra byen. Det syntes Tanja ikke, men hun har også et andet overblik over strømmene i byen. Det var virkelig godt, at jeg ikke valgte et af de andre lokaler, som var en mulighed.

- Der er mange aalborgensere, som har sin daglige gang i Nørregade, og jeg får mange ind, fordi de er gået forbi i løbet af dagen eller aftenen. Det er et ret stort flow af mennesker gennem gaden selv hen på aftenen, lyder det fra butiksejeren.

Nichebutikken sælger tøj og interiør, som Tine Lund selv udvælger med henblik på kvalitet frem for kvantitet. Konceptet, som hun kalder ‘slow fashion’, har dermed fundet den rette beliggenhed, da mange butikker i Nørregade er specielbutikker med ejeren bag disken.

- Der er ingen butikker, der ligner den her. Det er noget, som man gerne går efter. Turisterne er også glade for butikken, og de vil gerne være i Nørregade. Her har vi ikke rigtig kædebutikker, så jeg passer rigtig godt ind. Nu kan jeg ikke se, hvor jeg ellers skulle ligge i Aalborg, siger Tine Lund.

Foruden lokalkendskab har Tine Lund gennem BusinessAalborg fået hjælp til revisor, advokat og markedsføring.

Har du også brug for sparring? Book et møde med vores iværksætterkonsulenter.

Se flere iværksættercases

ByCavour
Som blot 26-årig har springrytteren og iværksætteren Clara Bergman Smit lavet ridebukser, som både er vandafvisende, åndbare og ikke mindst tilpasset den enkelte rytter.
Susanne Leerbeck
Susanne Leerbeck er speciallæge og ekspert i slankekursforstyrrelser og vægtneutral sundhed. Med hjælp fra et Next Step-forløb er hun nu også blevet klar til at indtage de sociale medier med sin nye virksomhed.
Boost Aalborg
Boost i Aalborg har på tre måneder fået knap 100 medlemmer. Og tallet stiger for hver dag. Men selvom man er stærk i fitnesskoncepter, kan man godt have brug for træning i alt det, der også følger med, når man skal drive selvstændig virksomhed.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510