Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

Emil Nissen

Lokal opbakning hjalp ung iværksætter i gang

23-årige Emil Nissen oplevede fællesskab og stor opbakning, da han kastede sig ud i tilværelsen som iværksætter i Aalborg Kommune

Trods en alder på kun 23 år har Emil Nissen bygget en etableret virksomhed op omkring annoncering på Facebook og Google. Virksomheden under samme navn blev til i september 2020, og siden har den unge iværksætter fået sin første ansatte.

- Det er ikke et mål at være 20 medarbejdere. Men jeg vil gerne opbygge en virksomhed, der måske består af fem eller syv stykker, som er de bedste på hver deres område, og så vil jeg gerne have sjove og interessante kunder at arbejde med. Det er målet, fortæller han.

For at spæde til egen udvikling har Emil Nissen blandt andet fået tilskud fra Iværksætterpuljen. Puljen har til formål at give iværksættere et kompetenceløft, hvor den unge iværksætter brugte et andet Aalborg-bureau til at gøre ham klogere.

Iværksætterkonsulent Tommy Møllgaard Siim fra BusinessAalborg introducerede Emil Nissen for konceptet.

- Jeg havde seks små kurser hos bureauet Slax, efter Tommy anbefalede Iværksætterpuljen for mig. Slax er i princippet mine konkurrenter, og der er mange bureauer, som har noget imod at lære andre op. Men her var det ikke noget problem, fortæller Emil Nissen.

- De har gjort mig klogere på søgemaskineoptimering, som på sigt skal være en af de ydelser, som vi tilbyder, tilføjer han.

Generelt har han oplevet en velvilje til at gøre hinanden bedre i det aalborgensiske iværksættermiljø.

- Det er næsten ligegyldigt, hvem man spørger, så får man hjælp. I starten af en iværksætterrejse er man meget alene og står uden et netværk. Der har det været værdifuldt for mig at bruge den hjælp, som er til rådighed for iværksættere i Aalborg, siger Emil Nissen.

Derfor har han givet igen gennem netop Iværksætterpuljen, hvor andre iværksættere i Aalborg Kommune har fået et kompetenceløft med hjælp fra den unge selvstændige. Han kommer selv fra Oksbøl og oplevede en stor forskel, da han flyttede til Aalborg Kommune for tre år siden.

- Generelt ser jeg Aalborg som helt ekstraordinær som iværksætterby. Der er mange muligheder uden at skulle have penge op af lommen. Jeg har brugt masser af kurser og sparringspartnere til at komme i gang. Jeg sad selv nede i StartUp Caféen et par gange om ugen, da jeg gik i gang, lyder det fra ham.

- Derfor kan jeg også lide at hjælpe dem, der står i samme situation, som jeg gjorde. Der føler jeg, at jeg kan give tilbage på den ene eller anden front, tilføjer Emil Nissen.

Han har blandt andet selv stået til rådighed i StartUp Caféen i GrowAal som specialist og er en del af StartUp Club Aalborgs rådgivernetværk.

 

Har du brug for tilskud til et kompetenceløft eller bare generel sparring hos en iværksætterkonsulent? Book et møde her

Se flere iværksættercases

ByCavour
Som blot 26-årig har springrytteren og iværksætteren Clara Bergman Smit lavet ridebukser, som både er vandafvisende, åndbare og ikke mindst tilpasset den enkelte rytter.
Susanne Leerbeck
Susanne Leerbeck er speciallæge og ekspert i slankekursforstyrrelser og vægtneutral sundhed. Med hjælp fra et Next Step-forløb er hun nu også blevet klar til at indtage de sociale medier med sin nye virksomhed.
Boost Aalborg
Boost i Aalborg har på tre måneder fået knap 100 medlemmer. Og tallet stiger for hver dag. Men selvom man er stærk i fitnesskoncepter, kan man godt have brug for træning i alt det, der også følger med, når man skal drive selvstændig virksomhed.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510