Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

DIGURA

Fra frivilligt arbejde til hardcore business

DIGURA har en vision om at ændre den, til tider støvede, juridiske branche gennem teknologi og nytænkning. Deres ambition er at gøre juridisk rådgivning lettere og mere effektivt.

Kommer lejerne til undsætning

DIGURA har, ved hjælp af en avanceret software, nytænkt forløb og betalingsmodel, så lejere kan tjekke deres rettigheder og gøre deres krav gældende, hvis ikke loven er overholdt.

Bag den højteknologiske løsning finder man 25-årige Mike Vestergaard og 23-årige Mads Klokkerholm, som lærte hinanden at kende gennem Lejerens Frie Retshjælp, som Mike stod bag. Herfra tog det fart fra frivilligt arbejde til hardcore business.

De stiftede DIGURA i 2018, mens de begge var studerende. Tidligere har de vundet både Karnovs Nytænkerpris og Den NORDJYSKE initiativpris med Lejerens Frie Retshjælp. I dag er DIGURA vokset til 14 medarbejdere og deres system har gjort startup-virksomheden bemærket i en branche, som ellers er fyldt med etablerede og erfarne jurister.

Team DIGURA

Aalborg rykker på iværksætteri

Selvom Mads Klokkerholm primært har haft sin gang i det Århusianske, så har han lagt mærke til, at Aalborg rykker på iværksætteri-fronten.

”Jeg synes, at der er en rivende udvikling i startup-miljøet i Aalborg. Der sker mere og mere. Jeg synes især, at tiltag som f.eks. StartUp Caféen er med til at sætte skub i iværksætteriet - og samtidig giver det folk en tryghed i at begive sig ud i at starte noget op. Det synes jeg er spændende at følge med i og være en del af.”

DIGURA har kontor tæt på StartUp Caféen. De har derfor haft glæde af den korte afstand til sparring med BusinessAalborgs iværksætterkonsulenter.

”Vi har snakket meget med Tommy Møllgaard Siim, og det fungerer bare super godt at få vendt alle de spørgsmål, vi har. Vi er lige nu ved at rejse nogle flere penge, hvor vi har fået sparring på, hvordan vores pitch-deck skal se ud, hvad der er vigtigt at få vist frem, hvor mange penge vi skal hente, hvad er nok, og hvad er for lidt. Vi har jo aldrig prøvet det her før, så al den viden og sparring vi kan få, lytter vi til.”

Senest er det lykkedes DIGURA at få et tilskud på 590.000 kr. gennem innovationsfondens innobooster. Et tilskud der skal bruges til at videreudvikle på deres teknologiske løsninger.

Ambitioner der rækker udover grænserne

DIGURA har store ambitioner, og der arbejdes benhårdt på at rejse mere kapital, så de kan udvide deres markedsandel.

”Vores ambition er, at vi, indenfor 12-18 måneder gerne vil have i hvert fald 20% af markedsandelen her i Danmark. Samtidig vil vi udover landets grænser. Vi vil gerne kigge på Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Så det er en spændende periode, vi går ind i. Vi skal bare forsætte med at vækste, det er hele ambitionen.”

DIGURAs bedste iværksætter-hacks

Når man starter op som iværksætter, er det ikke sikkert, at man på forhånd har et forretningsmæssigt kendskab. Det havde drengene fra DIGURA heller ikke. De har derfor fået meget ud af at lytte til andres erfaringer:

”Jeg synes, at man skal være åben overfor de idéer, man får på bordet. Man har måske ikke kendskab til de eventuelle fælder, som man kan falde i. Så det er vigtigt at have nogle at sparre med - nogle som kan rådgive dig. Og så skal man ikke være bange for at lave fejl, det er en del af processen, og det er sådan man skærper sit produkt, når man finder ud af, hvad der fungerer og ikke fungerer.”

”Selvom det er en klassiker, så er et godt hack at komme ud og netværke.” Slutter Mads Klokkerholm.

Se flere iværksættercases

ByCavour
Som blot 26-årig har springrytteren og iværksætteren Clara Bergman Smit lavet ridebukser, som både er vandafvisende, åndbare og ikke mindst tilpasset den enkelte rytter.
Susanne Leerbeck
Susanne Leerbeck er speciallæge og ekspert i slankekursforstyrrelser og vægtneutral sundhed. Med hjælp fra et Next Step-forløb er hun nu også blevet klar til at indtage de sociale medier med sin nye virksomhed.
Boost Aalborg
Boost i Aalborg har på tre måneder fået knap 100 medlemmer. Og tallet stiger for hver dag. Men selvom man er stærk i fitnesskoncepter, kan man godt have brug for træning i alt det, der også følger med, når man skal drive selvstændig virksomhed.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510