fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

Cases

Surdejsbageren høster anerkendelser og tager næste skridt

Henrik Bruse Skougaard skal koncentrere sig om meget andet end at bage brød efter en flyvende start med Surdejsbageren.

Fra frivilligt arbejde til hardcore business

DIGURA har en vision om at ændre den, til tider støvede, juridiske branche gennem teknologi og nytænkning. Deres ambition er at gøre juridisk rådgivning lettere og mere effektivt.

Designerduo har skabt deres helt egen niche

Bag virksomheden Friis & Clemme findes der et passioneret designerteam bestående af Jeanette Clemmesen og Louise Friis. De bor i hver sin ende af landet, men i fællesskab laver de rumdesigns for virksomheder og institutioner. Deres mission er at vise deres kunder, hvordan de udnytter deres lokaler så optimalt og kreativt som muligt.

Nordjyske kokke har fået succes med deres egen restaurant

I hjertet af Aalborg ligger den anerkendte Restaurant Textur, som skiller sig ud ved at tilbyde et nyt sæsonpræget menukort hver tredje uge. Stifterne bag er de nordjyske kokke Dennis Juhl og Frederik Østeraa, som både driver og udvikler restauranten sammen.

Business ved første blik

De to ambitiøse iværksættere Helle Parmo Markussen og Iben Soffy Gammelgaard mødte hinanden til et arrangement i Aalborgs Startup Café i juni 2018. Efter en kort samtale havde de delt deres iværksætter-drømme og udvekslet telefonnumre. Allerede dagen efter fandt de på navnet og konceptet til deres webbaserede virksomhed, og sådan blev Pargaard født.

Nordjysk møbeldesigner på vej mod internationale markeder

Esben Pilgaard Jørgensen står bag to stærkt voksende designvirksomheder og fortæller her, hvordan han startede som iværksætter, og hvad planerne er for fremtiden.

Fra lektor til iværksætter

Lektoren og iværksætteren Silas Risbjerg Terkelsen har brugt de sidste 4 år på at udvikle, designe og teste sin opfindelse, der har til formål at reducere stress. Udover at være lektor i psykologi og velfærdsteknologi, har han selv været ramt af stress, som han overkom for 10 år siden.

Fra studieprojekt til virksomhed med store vækstudsigter

Det hele startede på Aalborg Universitet, hvor tre af iværksætterne stiftede Sensade som et studieprojekt. Sidenhen har virksomheden fået fart på. Iværksætterne har blandt andet fået to medarbejdere mere på holdet, den ene er en studiemedhjælper, og den anden har en baggrund inden for forretningsudvikling og kan nu kalde sig for administrerende chef.

Bilvask på abonnement

Damir Stojkovic er iværksætteren bag Central CarWash, virksomheden der tilbyder bilvask på abonnement. Der er ingen store vaskehaller involveret men i stedet god gammeldags håndkraft.

Digitalisering af autobranchen - chat med din mekaniker via app

OBI+ har udviklet en software, der blandt andet giver en direkte forbindelse mellem mekanikeren og bilisten. Systemet øger både sikkerheden i autobranchen og gør det muligt for bilisten at få bedre bilservice. Bag virksomheden findes to ambitiøse iværksættere, som mener, at digitalisering er fremtiden for autobranchen.

Ny opfindelse skal skaffe uendelige mængder af vand

Kasper Petersen færdiggjorde sin kandidat i Termisk Energi og Procesteknik ved Aalborg Universitet i juni 2018. Nu arbejder han på at virkeliggøre sin opfindelse, der skal kunne omdanne fugt i luften til drikkevand.

Nicklas trodsede tvivlen: Nu hjælper han opfinderne

Grundlæggeren af Podovo tog springet ud som iværksætter med vaklende ben. Men beslutningen var den rette, fortæller den unge civilingeniør.

Mød designeren Laura Karlsen, som har taget springet som iværksætter

Laura Karlsen er uddannet designer fra det midtjyske og flyttede sidste år til Aalborg. Hun var hurtig til at tage kontakt til BusinessAalborg, hvor hun har fået hjælp med udvidelse af netværk, fokus på virksomhedsmål og personlig udvikling.

Møde i StartUp Caféen skabte synergier på tværs hos Aviatec

I StartUp Café Aalborg mødes iværksættere for at netværke og blive klogere på det at drive en virksomhed. Mere etablerede virksomheder som Aviatec finder dog også vej dertil og skaber nye forbindelser.

Ultralydsskannere fra Nørresundby til hele verden

Vi har mødt Theresa Sørensen og Jan Borup, som står bag TJ-Imaging til en snak om at gå efter drømmen og bruge eget og andres netværk til at sætte skub deri.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559