Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

Cases

Meget mere end bare perler

Centralt i Aalborg på Østerbro ligger Du er Smyk, som Karina Suhr Holm og Jeanette Kaae Storm Christensen står bag – et koncept, hvor du skal skynde dig langsomt.

Fra farmakonom til kreativ iværksætter

I mange år har der været en garnbutik i Hals, men i 2022 overtog Trine Jensen butikken uden nogen som helst form for erfaring som iværksætter – og det har givet lidt bump på vejen for den kreative sjæl.

Fra jordemoder til selvstændig parterapeut og sexolog

Da Hanne Dahl tog springet fra jordemoder til sexolog og parterapeut, krævede det både sparring og rådgivning, før iværksætterdrømmen blev en realitet.

Springrytter og aalborgensisk iværksætter: Min sport har gjort mig til en bedre iværksætter

Som blot 26-årig har springrytteren og iværksætteren Clara Bergman Smit lavet ridebukser, som både er vandafvisende, åndbare og ikke mindst tilpasset den enkelte rytter.

Fra læge til iværksætter – med en mission om at revolutionere den måde vi tænker sundhed på

Susanne Leerbeck er speciallæge og ekspert i slankekursforstyrrelser og vægtneutral sundhed. Med hjælp fra et Next Step-forløb er hun nu også blevet klar til at indtage de sociale medier med sin nye virksomhed.

Nyt højteknologisk træningskoncept vil gøre styrketræning tilgængeligt for alle

Boost i Aalborg har på tre måneder fået knap 100 medlemmer. Og tallet stiger for hver dag. Men selvom man er stærk i fitnesskoncepter, kan man godt have brug for træning i alt det, der også følger med, når man skal drive selvstændig virksomhed.

Aalborg-butik fandt vejen til Nørregade

Tine Lund fik hos BusinessAalborg en introduktion til byens liv samt vejledning gennem opstarten, da hun åbnede sin nichebutik i Aalborg.

Trio viser vej i den visuelle verden

Tre unge nordjyder satte sig for at gøre fotografmarkedet nemmere at navigere i. Nu breder konceptet sig

Aalborgensisk redningsudstyr holder vand: Nu skuer de mod udlandet

Et alternativ til redningskransen udtænkt på Aalborg Universitet er godt på vej ud mod alverdens badestrande

Errant går kunderne i møde

Aalborgensiske Errant er i fuld gang med at sælge deres egne sko direkte til forbrugerne

Tvillinger lægger kræfter i webshops Aalborg-kontor

Webshoppen BOBO har placeres deres markedsføringskontor i Aalborg. På den måde kan tvillingeparret bag tiltrække de rette profiler til den voksende virksomhed.

Lokal opbakning hjalp ung iværksætter i gang

23-årige Emil Nissen oplevede fællesskab og stor opbakning, da han kastede sig ud i tilværelsen som iværksætter i Aalborg Kommune

Arkitekten lærte at blive leder

Med det første år for KARAKTER Arkitektur fulgte en hurtig vækst, efter Mai Brink sprang ud i livet som iværksætter under coronapandemien.

Selv verdens sundeste fødevare sælger ikke sig selv

Uanset at de økologiske superfoods i webshoppen Urtica Food er i verdensklasse, kræver de en aktiv og nutidig salgsindsats. Derfor måtte indehaver Stig Thomsen hurtigt gøre sig klogere på onlinesalg og markedsføring, hvis forretningen skulle blive en succes. Det gjorde han med hjælp fra Iværksætterdanmark og Iværksætterpuljen.

PrecaGlove tager hånd om butikkernes handskeproblem

Idéen om en berøringsfri dispenser til engangshandsker blev til virkelighed, da coronapandemien ramte

Mie laver larm med sine strikkeopskrifter

Mie Firring har fokus på at have en hverdag med plads til fordybelse og at have det sjovt, der samtidigt giver mening. Men der er alligevel store planer for Spektakelstrik.

Fra lønmodtager til selvstændig konsulent

Vi har mødt Finn Christiansen til en snak om at tage skridtet fra erfaren medarbejder til selvstændig konsulent og de overvejelser og oplevelser, som følger i kølvandet.

Søskende går sammen om passion for grøn formidling

Maja Sønderskov Pedersen og Marc Skjødt Pedersen står bag Alkymedia, der er medlem nummer 100 i StartUp Club i år. De kombinerer deres fælles passion for bæredygtighed og formidling.

Oh So Quiet havde langt fra et roligt debutår

Pia Stigaard Skammelsen fra Oh So Quiet har oplevet en stor interesse for at udforske den danske natur til fods under coronapandemien.

Podcasts skal være Jakobs rute mod frihed

Jakob Sloth Linneberg byttede i 2020 sikkerheden i sit lederjob ud med iværksætterdrømmen. I dag producerer han podcasts og stræber efter at være herre over sit eget arbejdsliv.

Oblima vil gøre rettigheder overskuelige med kunstig intelligens

Læs, hvordan Jakob vil udvikle branchen, så det bliver lettere at beskytte sine varemærke- og designrettigheder i hele verden

Møde i StartUp Caféen skabte synergier på tværs hos Aviatec

I StartUp Café Aalborg mødes iværksættere for at netværke og blive klogere på det at drive en virksomhed. Mere etablerede virksomheder som Aviatec finder dog også vej dertil og skaber nye forbindelser.

Fra frivilligt arbejde til hardcore business

DIGURA har en vision om at ændre den, til tider støvede, juridiske branche gennem teknologi og nytænkning. Deres ambition er at gøre juridisk rådgivning lettere og mere effektivt.

Business ved første blik

De to ambitiøse iværksættere Helle Parmo Markussen og Iben Soffy Gammelgaard mødte hinanden til et arrangement i Aalborgs Startup Café i juni 2018. Efter en kort samtale havde de delt deres iværksætter-drømme og udvekslet telefonnumre. Allerede dagen efter fandt de på navnet og konceptet til deres webbaserede virksomhed, og sådan blev Pargaard født.

Nicklas trodsede tvivlen: Nu hjælper han opfinderne

Grundlæggeren af Podovo tog springet ud som iværksætter med vaklende ben. Men beslutningen var den rette, fortæller den unge civilingeniør.

Nordjyske kokke har fået succes med deres egen restaurant

I hjertet af Aalborg ligger den anerkendte Restaurant Textur, som skiller sig ud ved at tilbyde et nyt sæsonpræget menukort hver tredje uge. Stifterne bag er de nordjyske kokke Dennis Juhl og Frederik Østeraa, som både driver og udvikler restauranten sammen.

Fra lektor til iværksætter

Lektoren og iværksætteren Silas Risbjerg Terkelsen har brugt de sidste 4 år på at udvikle, designe og teste sin opfindelse, der har til formål at reducere stress. Udover at være lektor i psykologi og velfærdsteknologi, har han selv været ramt af stress, som han overkom for 10 år siden.

Mød designeren Laura Karlsen, som har taget springet som iværksætter

Laura Karlsen er uddannet designer fra det midtjyske og flyttede sidste år til Aalborg. Hun var hurtig til at tage kontakt til BusinessAalborg, hvor hun har fået hjælp med udvidelse af netværk, fokus på virksomhedsmål og personlig udvikling.

Nordjysk møbeldesigner på vej mod internationale markeder

Esben Pilgaard Jørgensen står bag to stærkt voksende designvirksomheder og fortæller her, hvordan han startede som iværksætter, og hvad planerne er for fremtiden.

Digitalisering af autobranchen - chat med din mekaniker via app

OBI+ har udviklet en software, der blandt andet giver en direkte forbindelse mellem mekanikeren og bilisten. Systemet øger både sikkerheden i autobranchen og gør det muligt for bilisten at få bedre bilservice. Bag virksomheden findes to ambitiøse iværksættere, som mener, at digitalisering er fremtiden for autobranchen.

Fra studieprojekt til virksomhed med store vækstudsigter

Det hele startede på Aalborg Universitet, hvor tre af iværksætterne stiftede Sensade som et studieprojekt. Sidenhen har virksomheden fået fart på. Iværksætterne har blandt andet fået to medarbejdere mere på holdet, den ene er en studiemedhjælper, og den anden har en baggrund inden for forretningsudvikling og kan nu kalde sig for administrerende chef.

Bilvask på abonnement

Damir Stojkovic er iværksætteren bag Central CarWash, virksomheden der tilbyder bilvask på abonnement. Der er ingen store vaskehaller involveret men i stedet god gammeldags håndkraft.

Ultralydsskannere fra Nørresundby til hele verden

Vi har mødt Theresa Sørensen og Jan Borup, som står bag TJ-Imaging til en snak om at gå efter drømmen og bruge eget og andres netværk til at sætte skub deri.

Ny opfindelse skal skaffe uendelige mængder af vand

Kasper Petersen færdiggjorde sin kandidat i Termisk Energi og Procesteknik ved Aalborg Universitet i juni 2018. Nu arbejder han på at virkeliggøre sin opfindelse, der skal kunne omdanne fugt i luften til drikkevand.
startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510